ONZE WORSTJES
Onze worstjes worden met veel liefde gemaakt en hebben een eigen unieke smaak. Je zult bij iedere smaak een eigen beleving gaan vinden. We garanderen dan ook een echte smaaksensatie.
Let bij het bakken er wel op dat je dit langzaam doet. Leg de worstjes in een koude pan met een stukje bakboter en zet ze op laag vuur. Laat ze ongeveer 30 minuten bakken. Naar het einde van de baktijd toe mag je het vuur hoger zetten. Tip: Voeg aan het einde van de baktijd een klein beetje water toe in de pan, voor een overheerlijke jus met een eigen smaak!
Je kunt onze worstjes ook heerlijk op de BBQ klaarmaken. Denk er wel aan dat je dit in het begin rustig aan doet. Hierdoor voeg een eigen BBQ smaak aan onze worstjes toe!
Mac & Cheese
Een stevig worstje gevuld met macaroni, peterselie en cheddar kaas. Lekker met een tomatensaus en een stuk brood.
To hot to handle
Een nieuwe pittige variant met Jalapeño pepers (rood en groen) en cheddar kaas. Lekker van de BBQ of verrassend bij Hollandse groente!
We dansen de sambal
Een pittig worstje met aubergine, Chili vlokken en sambal. Lekker te combineren met een frisse salade of nasi.
Risotto Salsiccia
Ons Italiaanse worstje met o.a. Risotto, kastanje champignons en Italiaanse kaas. Heerlijk met wat brood of risotto en de zelf te maken pomodori saus.
Via onze site (contactformulier) kun je de volgende smaken bestellen: (Let op: MinimaZ±±le afname van 10 worstjes per smaak)
- Bierish (Witte kool, st. Bernardus abt12 en spek)
- Risotto Salsiccia (Risotto, kastanje champignons, pecorino en peterselie)
- Spinazie worst (Spinazie, parmazaan kaas, spek en ui)
- Spruitastic (Spruiten, walnoten, spek, ui en rode peper)
- To hot to handle (Chilipoeder, jalapeño rood en groen, cheddar, gemalen koriander en nootmuskaat)
Zelf tomatensaus maken?
Bij onze worstjes kun je zelf een heerlijke saus maken. Zo smaakt bij onze Mac & Cheese worstjes een zelf gemaakte tomatensaus (Pomodori) fantastisch! Hieronder hebben we het recept voor jou staan. Deze kun je ook terugvinden op onze Instagram pagina.